Stratsys söker Teknisk Projektledare Integration - Göteborg och Stockholm

Vill du vara med på vår fortsatta tillväxtresa i ett marknadsledande bolag med fantastiska produkter? Sugen på att vara med och påverka samhället i en positiv riktning? Då kan vi vara rätt för dig!

Stratsys är ett spännande tillväxtbolag som revolutionerar arbetslivet med vår plattform för planering, genomförande och uppföljning i organisationer. Vi förenklar arbetslivet med vår molnbaserade produkt!
Hos oss blir du del av ett engagerat team i en dynamisk och utvecklande miljö, som har fokus på att skapa fantastiska resultat och ser till att ha riktigt kul tillsammans under tiden!

Om rollerna
Som Teknisk Projektledare inom Integration bidrar du till att förenkla våra kunders arbete! Du gör det genom att, på ett konsultativt sätt, kravställa och koordinera våra tekniska implementeringar hos kund. Du driver flera projekt parallellt där du fungerar som en brygga mellan utvecklingsteamet, våra konsulter och kunderna. Rollen innebär även att vara ett tekniskt stöd inom integration för såväl kunder som våra egna konsulter och kundansvariga. Beroende på ditt intresse och tekniska djup kan delaktighet i utvecklingen av våra nya integrationer tillsammans med vårt Utvecklingsteam också vara en del av ditt arbete.
Du ingår i ett team som arbetar med våra Partners och Integrationer. Rollerna kommer att vara baserade på vårt kontor i Göteborg eller Stockholm.

Som Teknisk Projektledare inom Integration hos oss får du

* Driva flera spännande integrationsprojekt parallellt
* Ha mycket samarbete och kontakt med våra kunder
* Hög grad av frihet att planera och leverera de projekt du ansvarar för

Din erfarenhet
Vi söker dig som har :
* bred teknisk kompetens och intresse för ny teknik
* god vana att hålla ihop och driva projekt
* erfarenhet av arbete i en integrationsplattform
* minst 5 års arbetslivserfarenhet
* utbildning som systemvetare, dataingenjör, dataekonom eller liknande

Vi ser även att du har erfarenhet från något eller några av nedanstående teknikområden:
Active Directory
Single Sign-on
Nyckeltalsintegrationer
REST api
Json
XML
Flatfiler
SOAP
Det är även en fördel om du har erfarenhet från affärssystem och beslutstödsystem såsom visma, raindance, agresso, qlik och microsoft BI.

Du gillar
* teknik och verksamhetsutveckling
* projektledning
* kundkontakt
* prestigelöst samarbete
* strukturerat och lösningsorienterat arbete
Hos oss blir du del av ett spännande tillväxtbolag med korta beslutsvägar. Vi erbjuder dig en öppen och social kultur där vi alla arbetar med fokus på att skapa fantastiska resultat genom att förenkla våra kunders arbetsliv och samtidigt ha riktigt kul tillsammans!

Dela på...