Qmatic söker Technical Manager Global Packages – Professional Services

Vill du vara med och driva teknisk och värdebaserad utveckling i ett digitalt produktutvecklingssammanhang? Vi söker dig som vill ansvara för att ta fram rätt digitala tilläggstjänster till våra standarerbjudanden, och genom det skapa mervärde till kundgrupper världen över.

Om rollen

Som en av världens ledande aktörer inom området customer experience, står Qmatic nu redo att ta nästa steg i sin tillväxtresa.

Genom tydligt paketerade erbjudanden riktade till specifika kundgrupper världen över, siktar man på att skapa ytterligare värde till sina kunder och användare.

 

Som Technical Manager Global Packagesär din roll att driva paketering och framtagande av rätt tilläggstjänster till vårt standarderbjudande. Du kommer att ta fram guidelines för tilläggsutvecklingen som ska gälla över hela företaget.

 

Ett paketerat erbjudande innebär att vår kärnprodukt Orchestra kombineras med olika moduler tillsammans med tekniska tilläggskomponenter, konfiguration och dokumentation som tillsammans utgör att komplett paket som kan säljas och implementeras hos kund. Detta för att förenkla försäljning och öka effektiviteten.

 

För att lyckas i rollen krävs att du är en driven och kommunikativ person som motiveras av att skapa mervärde för kunder på en global marknad. Du har en god förståelse för såväl tekniska som kommersiella attribut och du uppskattar att arbeta med team över hela världen.

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Mölndal och rapporterar till Qmatics Director of Global Operations

 

Uppgifter och ansvarsområden

  • ·         Identifiera lokala lösningar som kan vara skalbara till ett globalt erbjudande
  • ·         Driva och koordinera utvecklingen av nya globala tjänstepaket, både från ett tekniskt- och ett värdeperspektiv, samt koordinera detta med Qmatics                         kommersiella produktledningsteam.
  • ·         Agera ”flygledare” avseende lokal utveckling för att säkerställa att ROI maximeras och att man arbetar enligt en gemensam best practice marknader                        emellan.
  • ·         Skapa guidelines för lokal utveckling.
  • ·         Medverka till utveckling av den molnbaserade tjänsten för distribution av paketerade erbjudanden.
  • ·         Passionerat verka för digitalisering, skapa produkterbjudanden och användarupplevelser utöver det vanliga.

Bakgrund och personlighet

Vi tror att du har en universitetsexamen och minst tre års erfarenhet från roller såsom teknisk projektledare, produktägare, teknisk presale eller liknande. Du har arbetat med mjukvaruutveckling eller med mjukvarutest och har en god förståelse för front-end teknik.

Dokumenterad erfarenhet från att ha drivit globala utvecklingsprojekt är meriterande.

 

Du är en teamspelare med god kommunikativ förmåga, också på en global nivå. Vidare är du öppen, resultatorienterad och har en stark förmåga att få saker att hända.

Du har kompetens att leda projekt som omfattar tvärfunktionella team från olika länder.

Då du kommer att arbeta i ett internationellt sammanhang bör du kunna kommunicera flytande på engelska i tal och skrift samt uppskatta att arbeta med människor från olika kulturer.

Vi går igenom ansökningar löpande så vänta in med att skicka in din ansökan.

 

 

Ta en titt på den här videon om du vill ha mer kunskap om vad Qmatic erbjuder: https://www.youtube.com/watch?v=CJPhmKbA8l8

 

 

 

www.qmatic.com.

 

Dela på...