Nytt start-up bolag inom Gunnebo söker dig som vill vara med och bygga framtidens digitala säkerhetslösningar

I en alltmer uppkopplad värld har maskin-till-maskin kommunikation och internet of things skapat nya möjligheter för säkerhetsföretag. Säkerhetssystem - med alltifrån säkerhetsingågnar till stängda kontanthanteringslösningar - komer att skapa nya typer av världen för kunder när data kan användas för att förbättra processen. Här påbörjas en era av "Smart Security" – kom och skapa den tillsammans med Gunnebo Business Solutions!


Gunnebo är en global leverantör av säkerhetsprodukter och tjänster. Bolaget finns över hela världen och arbetar brett med säkerhetslösningar för bank, handel, transporter, officiella och kommersiella byggnader samt industrier.

Gunnebo Busines Solutions är ett nystartat bolag inom Gunnebo, där fokus ligger på att bygga nyskapande molnlösningar kring säkerhet. Detta vill man göra med teknologi i absolut framkant, och med hjälp av en kultur som främjar innovation, kreativitet och ständigt lärande. Kontoret ligger centralt i Göteborg och är en öppen och fri arbetsplats där people and culture står högt på agendan.

 

Gunnebo Business Solutions kan ses som en start-up, med skillnaden att man trots sin litenhet har det stora Gunnebo med all dess kompetens och muskler i ryggen. Att gå in i bolaget i detta tidiga skede innebär en unik möjlighet att få vara med och bygga och skapa såväl nydanande digitala lösningar, såsom ett helt ny typ av bolag.

 

Underr hösten 2017 söker Gunnebo Business solutions 3-4 personer med goda kunskaper inom utveckling och/eller testning.

Du som är intresserad av att arbeta inom något av nedanstående områden, hör gärna av dig med CV eller LinkedI-profil och berätta om vad du tror dig kunna bidra med, så ringer vi upp dig för en första telefon- eller skype avstämning:

 

* Applikationsutveckling

* Fullstack Java-utveckling

* 3th line support engineer

* QA Support Engineer

* Utveckling i React och Node.js

Dela på...