Är du erfaren inom Java och vill arbeta agilt – på riktigt? Vill du göra skillnad, skapa värde och hjälpa människor att få mer tid över i sin vardag?

Min kund – ett digitalt produktbolag som utvecklar en lösning som gör kundresan inom Retail, Bank, Myndigheter och Sjukvård smidigare - söker nu en ytterligare en Java-utvecklare till ett av sina Scrum-team. Är du rätt person för rollen bör du ha minst 3-4 års erfarenhet av Java-utveckling. Längre erfarenhet är meriterande men inget krav - vi har utmaningar att erbjuda både dig som jobbat länge och dig som bara jobbat ett par år.

 

Som Java-utvecklare kommer du att vara med och vidareutveckla den enterprise-lösning som man de senaste åren tagit fram, och vars syfte är att få kunder att betjänas mer rättvist, skapa en bättre kundupplevelse samt uppnå en större förutsägbarhet för kundflödet där väntetider annars kan uppstå.

 

 Vill du arbeta i ett sammanhang där Clean code skattas högt, där kodskulden är liten men intresset för ny teknik stort kan detta vara helt rätt jobb för dig. Molnlösningar, microservices, continous integration och testautomation är exempel på saker som ligger i pipen eller redan på väg att införas. Brinner du för något av ovanstående områden kan det mycket väl bli just det område som du själv får driva utvecklingen av lite extra.

 

Parprogrammering, kodtestning och enhetstester är en naturlig del av teamets vardag, liksom daily stand ups, retrospective och allt som hör en riktigt agil process till.

 

 Teknikstacken är bred och man arbetar med alltifrån Java EE, Spring, JavaScript, jQuery, relationsdatabaserna Oracle, SQL Server och PostgreSQL till JBoss och Wildfly applikationsservrar, RESTinterface, Windows och Linux, Gradle, Jenkins, SaaS,HA, klustring och lastbalansering

 

 Företaget erbjuder goda möjligheter till lärande och utveckling på arbetstid. Man står gärna värd när Java-forum träffas och är mån om att låta utvecklarna delta på konferenser och dylikt. Stämningen på kontoret är varm och familjär, fördelningen av åldrar, nationaliteter och kön jämnare än på de flesta andra företag i samma storlek.

 

 Produkterna och lösningarna man säljer finns i mer än 120 länder och personer från olika delar av världen passerar ofta genom kontorets korridorer i Balltorp, Mölndal.

 

 Vid intresse, maila din CV eller LinkedIn-profil till lovisa@ehtu.se Intervjuer sker löpande så se till att skicka in din ansökan så fort du får möjlighet

 

 

 

 

Dela på...